Keskuksen uuden rakennuksen avajaiset

Maanantaina vietettiin Kekellä sen pihapiiriin valmistuneen uuden talon avajaisia. Päivän aikana oli mahdollisuus tutustua keskuksen toimintaan ja tiloihin

Sorvari-lehti ilmestynyt!

Yritetään yhdessä ry:n ja Kestävän kehityksen keskuksen Sorvari-lehti on ilmestynyt.


Lehden pääset lukemaan täältä.

Hyvien käytäntöjen kirjanen

Pitkäaikaistyöttömien työllistämis- ja ohjausprojektin (PITO) Hyvien käytäntöjen kirjanen - Kertomuksia Kestävän Kehityksen Keskukselta on ilmestynyt. 


Kirjasen pääset lukemaan tästä…

Piha-alue muuttuu kaupunkiviljelyn koekentäksi

Keskuksen piha-alue tulee kokemaan tulevien vuosien aikana muodonmuutoksen Piha-alue tullaan suunnittelemaan uudestaan yhteistyössä Dodon ry:n kanssa.

Kestävän kehityksen keskus vihreämmäksi!

Kestävän kehityksen keskus laajentaa toimintaansa viherpuolella. Tarkoituksena on aloittaa vihertyminen taimiviljelyn ja pihanhoitotöiden muodossa.

Yritetään yhdessä ry sai Keskon palkinnon

Keskon kestävän kehityksen palkinnot jaettiin 6.5.2011. Kesko jakoi yhteensä 30 000 euroa tunnustuspalkintoina kestävän kehityksen edelläkävijöille. Palkinnot jaettiin seitsemännen kerran. Tänä vuonna teemana oli materiaalitehokkuus. Palkinnot saivat Yritetään yhdessä ry, Dodo ry:n kaupunkiviljelijät, Netcycler Oy ja Ulvilan lukiolaisten Pieni vihreä paja NY.

Keke ajankohtaisessa kakkosessa

Työllistämistoimintaa käsitellään tämän viikon Ajankohtaisessa kakkosessa, YLE TV2 tiistaina 19.7. klo 21.00.

Kestävän kehityksen keskus mukana Kalevan haastekampanjassa

Kestävän kehityksen keskus osallistui Kalevan duunita mut! -haastekampanjaan, missä pureudutaan Oulua vaivaavaan nuorisotyöttömyyteen. Kampanjassa haastetaan yrityksiä mukaan työllistämään nuoria ja tavoitteena on työllistää 540 työtöntä nuorta. Nuorten syrjäytymisen ehkäiseminen on tärkeä osa toimintaamme ja Kestävän kehityksen keskus ottikin haasteen vastaan.

Heitimme haasteen myös eteenpäin…