Vaivaton ja ympärivuotinen kompostori

Olemme kehittäneet vuosien ajan keinoja kompostoinnin helpottamiseksi. Tarjolla on nyt aiempaa ratkaisevasti helppokäyttöisempi kompostorityyppi.

Helppohoitoinen puutarha

Tuntuuko, että kesä menee pihatöissä, vaikka muutakin tekemistä olisi. Tässä muutama vinkki, miten saat puutarhastasi helppohoitoisemman.

Herukkapensaiden hoito

Viinimarjoista valmistat herkullisia piirakoita ja mehua. Muista hoitaa pensaita hyvän sadon takaamiseksi. Näillä vinkeillä se onnistuu!

Miten omenapuu istutetaan

Omenapuista saa keväällä kukkaloistoa ja loppukesästä satoa. Omenapuuta valittaessa huomioidaan, että omenapuu menestyy istutetulla alueella. Lue vinkit!

Yrttitarha kotiin

Yrttien viljelyssä lähdetään liikkeelle lajivalinnasta. On olemassa yksi-, kaksi- ja monivuotisia. Lue vinkit yrttien menestyksekkääsen kasvattamiseen.

Nurmikosta kasvimaaksi

Korvaa isohoitoinen nurmikko kasvimaalla, josta saat satoa omaan keittiöön. Kasvimaalle paras paikka olisi etelään viettävä rinne. Lue myös muut vinkit!

Kuinka aloitat kaupunkiviljelyn

Kaupunkiviljelyn aloittaminen on helppoa. Ensimmäiseksi tarvitset alueen, jossa viljellä. Tällainen alue voi olla vaikka parveke. Lue myös muut vinkit!

Keskuksen tilat kierrätysmateriaalista

Keskuksen rakentaminen on loistava esimerkki siitä kuinka innovatiivisuudella ja kovalla työllä saa vähälläkin rahalla paljon aikaan.

Kuinka hoidat kompostia oikein

Kompostointi on ekoteko. Hyödyntämällä biojätteen kotipihallasi omassa kompostissa, saat erinomaista, luonnonmukaista maanparannusainetta pihan kasveille.